0878/870-514

Бързи поръчки и въпроси
0878870514

За нас

Онлайн магазин за българска козметика и още нещо Fоryoubg.com има мисията да срещне и запознае Вас потребителите с българските производители, които създават качествени и достойни продукти. В този сайт се продават само продукти произведени в България. В подкрепа на българското общество, икономика и държава Ви приканваме с думите: “Купувайте повече български стоки“. Дайте своя глас на Българския производител.

Ние поддържаме директна връзка с производителите, като по този начин съкращаваме пътя на техните продукти до Вас и бихме се радвали да бъдем живата връзка помежду Ви.

Каним Ви да използвате нашия e-mail, като посредник за всичко, което бихте искали да им кажете. Вашите препоръки, похвали и критика ще бъдат предадени своевременно на техните адресати.

Foryoubg.com има удоволствието да Ви представи уханието на козметичните и парфюмерийните продукти, произвеждани в България, които по качество, свойства и действие отговарят на най-новите световни тенденции и новости в козметичната индустрия. Онлайн магазин за българска козметика ще ви запознае с интересни качествени предложения от натурална и билкова козметика, която носи здраве и ползи. Ще ви изброим някои от интересните предложения - крем против бръчки бяла дъвка, шампоан за растеж на косата Чемерика, околоочен крем със златни частици, пилинг за суха кожа с невен, билков мехлем за суха кожа с лайка, маска за лице с Люляк и още много други атрактивни предложения.

Обещаваме Ви, че непрестанно ще търсим нови български производители и доставчици, за да може всеки един от вас, драги потребители, да намери онези качествени продукти, които ще Ви накарат да се чувствате красиви, стилни и различни.

Ще се стараем да ви срещнем с най-качествените български стоки. Екипът на foryoubg.com се грижи за оптимизирането качеството на изпълнението на вашите поръчки, проследяването на вашите специфични изисквания и вашите индивидуални потребности.

Последвайте ни в социалните мрежи facebook и google +

 

БИЛКОВО ЧУДО-2019 ЕООД

ЕИК: BG205533723

МОЛ: ДЕСИСЛАВА ЦВЕТАНОВА ПЪРВАНОВА

Адрес: област Варна, община Варна
гр. Варна 9000

 

Сравнение на продукти