0878/870-514

Бързи поръчки и въпроси
0878870514

Лоялни клиенти

Вземи неограничен брой ваучери за 5% отстъпка

Вземи три ваучера за 5 % отстъпка от следващите три поръчки като се регистрираш (в "заглавие" посочете "заявка за ваучер")  и харесаш facebook страницата на foryoybg.com.

Препоръчай ни на приятел и вземи още два ваучера за  5% еднократна отстъпка – единият получавате Вие, а другия Вашият приятел. За целта е необходимо при регистрацията вашия приятел да посочи  „По препоръка от и вашия e-mail “. До един час ще получите вашите ваучери  на съответните имейли. Когато по ваша препоръка се регистрират 10 ваши приятеля вие ще получите Клубна карта лоялен клиент, която ще Ви осигури  5% отстъпка от всички ваши поръчки.

Трупайте бонус точки

С натрупаните бонус точки можете да закупите продукт, за подарите ваучер на приятел или любим човек.

За 1 лв покупки получавате 1 т.

За покупки от 100 лв получавате 1 лв.

За коментар на продукт получавате – 1 точка

 

При общ оборот от 0 лв до 100 лв получавате по 1 точка за 1 лев.

При общ оборот от 101 до 200 лв получавате по 2 точки за 1 лев.

При общ оборот от 201 до 300 лв получавате по 3 точки за 1 лев

При общ оборот от 301 до 400 лв получавате по 4 точки за 1 лев

При общ оборот от 401 до 500 лв получавате по 5 точки за 1 лев

 

Регистрирай се, харесай facebook страницата на foryoubg.com, препоръчай ни на приятел и ще получиш общо 4 ваучера за 5 % отстъпка. При първата поръчка можете да използвате 10% отстъпка, а при следващите две поръчки по 5 %.

Обещаваме Ви, че непрестанно ще търсим нови български производители и доставчици, за да може всеки един от вас, драги потребители, да намери онези качествени продукти, които ще Ви накарат да се чувствате красиви, стилни и различни.

Ще се стараем да ви срещнем с най-качествените български стоки.
Екипът на foryoubg.com се грижи за оптимизирането качеството на изпълнението на вашите поръчки, проследяването на вашите специфични изисквания и вашите индивидуални потребности.

Сравнение на продукти