0878/870-514

Бързи поръчки и въпроси
0878870514

Слузта от охлюви избелва петна, изпъва бръчки и лекува акне – Истина или мит?!

11.01.2018 01:52 pm

Слузта от охлюви избелва петна, изпъва бръчки и лекува акне – Истина или мит?!

Слуз от охлюви заличава петна – истина или мит!?

Как е направено откритието, че слузта от охлюви заличава всякакви несъвършенства по кожата – петна, белези, рани, стрии, бръчки и акне? И наистина ли охлювите отделят слуз, която върши тези невероятни разкрасителни и оздравителни процеси.

Всичко започва в Чили през 1980 г. във фермата за отглеждане на охлюви на Фернандо Баскунан. 


Охлювите са отглеждани за износ с цел консумация, защото в много държави те са обожаван деликатес. Фернандо забелязва, че ръцете на работниците, които имат пряк контакт с охлювите изглеждат много добре. Кожата им била здрава, гладка, красива, без белези и петна, а при наранявания раните им зараствали изумително бързо. Това негово наблюдение се превърнало в проучване и било последвано от редица изследвания и експерименти, които се увенчават с добър резултат – пускане на козметична серия продукти, които съдържат слуз от охлюви и имат лечебните свойства, като заличаване на белези, изпъване на бръчки, изглаждане на стрии и др. Аз ползвам този ботокс крем с екстракт от охлюв - заличава белези, бръчки и петна , но прочетете статията за повече подробности.


Каква е тайната на слузта от охлюви?


Слузта от охлюви има мощни регенериращи свойства т.е. при наличие на повреди по кожата, слузта ускорява процесите на възстановяване на здравия вид на клетките. В състава на екстракта от охлюви се съдържа висока концентрация на най-важните съставки за поддържане на красива и здрава кожа. Тези съставки се съдържат във всички разкрасителни козметични продукти и антибръчкови кремове, но в козметиката те са произведени изкуствено, а в слузта от охлюви те са натурални. Важните елементи, които вършат чудесата са: алантоин, протеини, гликолова киселина, колаген и еластин.
Алантоинът ускорява процесите на регенерация на клетките и поддържа кожата здрава, красива и стегната.
Протеините подхранват в дълбочина и омекотяват кожата, като я правят кадифено гладка и нежна.
Колагенът и еластинът са основни елементи на съединителната тъкан на кожата и отговарят за поддържане на стегната и млада кожа. Колкото по-големи и възрастни ставаме, толкова по-малко количество колаген и еластин се произвежда от организма, затова кожата увисва, появяват се бръчки и петна.
Гликолова киселина ускорява възпроизводството на здрави и нови клетки, действайки като мощен ексфолиант, който почиства мъртвата кожа.
Ползвали ли сте олио със със слуз от охлюви залишава белези, петна и стрии, което заличава стрии и белези и предпазва от появата на нови стрии, като подхранва и възстановява кожата на клетъчно ниво.


Слузта, която отделят охлювите възстановява повреди и счупвания по тяхната черупка. По същия начин се прилага и действа върху кожата на човек. Охлювът възстановява счупената черупка чрез слузта за около 40 дни. Тогава колко дни ще са необходими да минат, за да заличим стрии, белези, петна, акне или да изгладим дълбоки бръчки? Колкото по-голяма е концентрацията на слуз от охлюви в даден продукт, толкова по-силен ефект ще има тя. Високо концентрираните продукти са на цени от 100 -200 лв. Продукти, които съдържат около 40% слуз от охлюви са на цени около 30 лв. Козметиката с екстракт от охлюв (наричана слуз от охлюв или муцин) е широко популярна и обожавана от дамите, защото има естествен ботокс ефект и невероятни оздравителни свойства върху кожата.

 

 Подмладяваща терапия за  изглаждане на бръчките с охлюви


Можете да си закупите крем с екстракт от охлюви, който да ползвате вкъщи всеки ден, но също така можете да се поглезите в козметичния салон с т.н. „Подмладяваща терапия с охлюви“. Процедурата се състои в поставяне на охлюви върху лицето, които да се движат свободно по кожата и директно да лекуват и подмладяват лицето. Тази разкрасителна терапия нашумява първо в Япония, след това и в други държави. Дамите, които са готови на всичко, за да изгладят бръчките, стегнат кожата и искат да я поддържат свежа, без белези и петна, преглъщат факта, че охлювите пълзят директно върху кожата и оставят слузта на повърхността. За мен това е малко гнусно и психиката не ми позволява да приема, че слузестите охлюви ще пълзят по лицето ми, затова ползвам дневния крем с екстракт от охлюв, който обожавам. Може би ефектът и резултатите от подобна терапия ще са по-големи, но от друга страна не може да се прави всеки ден, докато кремът го нанасям всяка сутрин. Основната причина, поради която го закупих е засилването на пигментацията и това, че кожата ми е много суха, а напоследък и чувствителна. От една опаковка наистина има ефект, но при мен сериозността на проблема е малка, петната са малки и не са много тъмни.
Вие ползвали ли сте крем с екстракт от охлюви, а подлагали ли сте се на подмладяваща процедура с живи охлюви? Ще се радвам да споделите вашето мнение, опит и резултати.


Знаете ли, че охлювът е единственото животно със синя кръв, която е лечебна, а веществата, които се намират в черупката на охлюва предпазват кожата от рак.  Още по-скъпо се продава хайвера от охлювите. За лечебните свойства на охлювите и слузта от охлювите – муцинът- се знае още от древни времена. Хипократ е предписвал консумацията на охлюви при наличие на проблеми в стомашно-чревния тракт. Самият той е забелязал как действа слузта от охлювите върху кожата – изглажда и изпъва бръчките, почиства порите в дълбочина, заличава белези, петна, лекува акне и успокоява кожни раздразнения и инфекции.
Лечебната сила и свойства на охлювите и слузта, която отделят не е новост и откритие, а по-скоро забравен дар от природата, за който си припомнихме последните няколко години и нарекохме голям хит в козметиката. Природата е наистина гениална и ни е осигурила, билки и средства, които могат да ни предпазят от болести или да ни излекуват от тях.
 

 

ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С МАСКА, ПИЛИНГ И ЛОСИОН В КОМПЛЕКТ. ЗАЛИЧАВА БЕЛЕЗИ И ПЕТНА. ЗБЕЛВА КОЖАТА
ПОРЪЧАЙ НА 0878/870-514
ВЪЛШЕБЕН ШАМПОАН ЗА АКТИВЕН БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА С ЖЕН ШЕН, КОЛАГЕН И ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ
 
 
 ШАМПОАН СРЕЩУ КОСОПАД СЪС СИЛНИ БИЛКИ + МАСКА . СПИРАТ КОСОПАДА И УСКОРЯВАТ РАСТЕЖА НА КОСАТА
 
 


 
 
 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Съвети и рецепти за здраве и красота.

Съвети и рецепти за здраве и красота. Билкова козметика

Слузта от охлюви избелва петна, изпъва бръчки и лекува акне – Истина или мит?!

Слузта от охлюви избелва петна, изпъва бръчки и лекува акне, заличава стрии, изб

Слузта от охлюви избелва петна, изпъва бръчки и лекува акне, заличава стрии, изббелва кожата и подмладява. Крем с охлюв избелва лицето и маха петна и бръчки Слузта от охлюви избелва петна, изпъва бръчки и лекува акне, заличава стрии, изббелва кожата и подмладява. Крем с охлюв избелва лицето и маха петна и бръчки 2021-05-14T11:10:09+00:00 Слузта от охлюви избелва петна, изпъва бръчки и лекува акне – Истина или мит?!

<h1 style="text-align: justify;"><span style="color: #800000;"><span style="font-size: 20px;"><strong>Слуз от охлюви заличава петна &ndash; истина или мит!?</strong></span></span></h1> <table style="width: 669px;"> <tbody> <tr> <td style="width: 210px;" class="text-alignjustify"> <p><span style="font-size: 12pt;">Как е направено откритието, че слузта от охлюви заличава всякакви несъвършенства по кожата &ndash; петна, белези, рани, стрии, бръчки и акне? И наистина ли охлювите отделят слуз, която върши тези невероятни разкрасителни и оздравителни процеси.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Всичко започва в Чили през 1980 г. във фермата за отглеждане на охлюви на Фернандо Баскунан.&nbsp;</span></p> </td> <td style="width: 453px;"><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://foryoubg.com/product/dneven-krem-s-ekstrakt-okhlyuv-zalichava-brchki-i-petna" title="Дневен крем с екстракт охлюв - заличава бръчки и петна. Слуз от охлюви, гел от охлюви муцин"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/krem-s-ohluv-izbelva-liceto-povdiga-klepachite-izpyva-brychkite-607d639759945.jpg" /></a></span></td> </tr> </tbody> </table> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 14px;"><br />Охлювите са отглеждани за износ с цел консумация, защото в много държави те са обожаван деликатес. Фернандо забелязва, че ръцете на работниците, които имат пряк контакт с охлювите изглеждат много добре. Кожата им била здрава, гладка, красива, без белези и петна, а при наранявания раните им зараствали изумително бързо. Това негово наблюдение се превърнало в проучване и било последвано от редица изследвания и експерименти, които се увенчават с добър резултат &ndash; пускане на козметична серия продукти, които съдържат слуз от охлюви и имат лечебните свойства, като заличаване на белези, изпъване на бръчки, изглаждане на стрии и др. Аз ползвам този <u><em><span style="font-size: 16px;"><strong><a href="https://foryoubg.com/product/dneven-krem-s-ekstrakt-okhlyuv-zalichava-brchki-i-petna" title="Дневен крем с екстракт охлюв - заличава бръчки и петна">ботокс крем с екстракт от охлюв - заличава белези, бръчки и петна </a></strong></span></em></u>, но прочетете статията за повече подробности.</span></p> <h2 style="text-align: justify;"><br /> <span style="font-size: 14px;"><span style="color: #800000;"><span style="font-size: 20px;"><strong>Каква е тайната на слузта от охлюви?</strong></span></span></span></h2> <p style="text-align: justify;"><br /> <span style="font-size: 14px;">Слузта от охлюви има мощни регенериращи свойства т.е. при наличие на повреди по кожата, слузта ускорява процесите на възстановяване на здравия вид на клетките. В състава на екстракта от охлюви се съдържа висока концентрация на най-важните съставки за поддържане на красива и здрава кожа. Тези съставки се съдържат във всички разкрасителни козметични продукти и антибръчкови кремове, но в козметиката те са произведени изкуствено, а в слузта от охлюви те са натурални. Важните елементи, които вършат чудесата са: алантоин, протеини, гликолова киселина, колаген и еластин.<br /> <strong>Алантоинът</strong> ускорява процесите на регенерация на клетките и поддържа кожата здрава, красива и стегната.<br /> <strong>Протеините</strong> подхранват в дълбочина и омекотяват кожата, като я правят кадифено гладка и нежна.<br /> <strong>Колагенът и еластинът</strong> са основни елементи на съединителната тъкан на кожата и отговарят за поддържане на стегната и млада кожа. Колкото по-големи и възрастни ставаме, толкова по-малко количество колаген и еластин се произвежда от организма, затова кожата увисва, появяват се бръчки и петна.<br /> <strong>Гликолова киселина</strong> ускорява възпроизводството на здрави и нови клетки, действайки като мощен ексфолиант, който почиства мъртвата кожа.<br /> Ползвали ли сте <span style="font-size: 16px;"><u><em><strong><a title="олио със със слуз от охлюви залишава белези, петна и стрии" href="https://foryoubg.com/product/podkhranvashcho-olio-sreshchu-strii">олио със със слуз от охлюви залишава белези, петна и стрии</a></strong></em></u></span>, което заличава стрии и белези и предпазва от появата на нови стрии, като подхранва и възстановява кожата на клетъчно ниво.</span></p> <p style="text-align: justify;"><br /> <span style="font-size: 14px;">Слузта, която отделят охлювите възстановява повреди и счупвания по тяхната черупка. По същия начин се прилага и действа върху кожата на човек. Охлювът възстановява счупената черупка чрез слузта за около 40 дни. Тогава колко дни ще са необходими да минат, за да заличим стрии, белези, петна, акне или да изгладим дълбоки бръчки? Колкото по-голяма е концентрацията на слуз от охлюви в даден продукт, толкова по-силен ефект ще има тя. Високо концентрираните продукти са на цени от 100 -200 лв. Продукти, които съдържат около 40% слуз от охлюви са на цени около 30 лв. Козметиката с екстракт от охлюв (наричана слуз от охлюв или муцин) е широко популярна и обожавана от дамите, защото има естествен ботокс ефект и невероятни оздравителни свойства върху кожата.<br /></span><a href="https://foryoubg.com/product/dneven-krem-s-ekstrakt-okhlyuv-zalichava-brchki-i-petna" title="слузта гела от охлюви заличава белези, петна, стрии, акне, избелва кожата и маха бръчките"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/sluz-ot-ohluvi-zalichava-petna-belezi-rani-strii.jpg" /></a><br /> &nbsp;</p> <h3 style="text-align: justify;"><span style="font-size: 14px;">&nbsp;<span style="color: #a52a2a;"><span style="font-size: 20px;"><strong>Подмладяваща терапия за&nbsp; изглаждане на бръчките с охлюви</strong></span></span></span></h3> <p style="text-align: justify;"><br /> <span style="font-size: 14px;">Можете да си закупите крем с екстракт от охлюви, който да ползвате вкъщи всеки ден, но също така можете да се поглезите в козметичния салон с т.н. &bdquo;Подмладяваща терапия с охлюви&ldquo;. Процедурата се състои в поставяне на охлюви върху лицето, които да се движат свободно по кожата и директно да лекуват и подмладяват лицето. Тази разкрасителна терапия нашумява първо в Япония, след това и в други държави. Дамите, които са готови на всичко, за да изгладят бръчките, стегнат кожата и искат да я поддържат свежа, без белези и петна, преглъщат факта, че охлювите пълзят директно върху кожата и оставят слузта на повърхността. За мен това е малко гнусно и психиката не ми позволява да приема, че слузестите охлюви ще пълзят по лицето ми, затова ползвам дневния крем с екстракт от охлюв, който обожавам. Може би ефектът и резултатите от подобна терапия ще са по-големи, но от друга страна не може да се прави всеки ден, докато кремът го нанасям всяка сутрин. Основната причина, поради която го закупих е засилването на пигментацията и това, че кожата ми е много суха, а напоследък и чувствителна. От една опаковка наистина има ефект, но при мен сериозността на проблема е малка, петната са малки и не са много тъмни.<br /> Вие ползвали ли сте крем с екстракт от охлюви, а подлагали ли сте се на подмладяваща процедура с живи охлюви? Ще се радвам да споделите вашето мнение, опит и резултати.</span></p> <p style="text-align: justify;"><br /> <span style="font-size: 14px;">Знаете ли, че охлювът е единственото животно със синя кръв, която е лечебна, а веществата, които се намират в черупката на охлюва предпазват кожата от рак.&nbsp; Още по-скъпо се продава хайвера от охлювите. За лечебните свойства на охлювите и слузта от охлювите &ndash; муцинът- се знае още от древни времена. Хипократ е предписвал консумацията на охлюви при наличие на проблеми в стомашно-чревния тракт. Самият той е забелязал как действа слузта от охлювите върху кожата &ndash; изглажда и изпъва бръчките, почиства порите в дълбочина, заличава белези, петна, лекува акне и успокоява кожни раздразнения и инфекции.<br /> Лечебната сила и свойства на охлювите и слузта, която отделят не е новост и откритие, а по-скоро забравен дар от природата, за който си припомнихме последните няколко години и нарекохме голям хит в козметиката. Природата е наистина гениална и ни е осигурила, билки и средства, които могат да ни предпазят от болести или да ни излекуват от тях.<br /> &nbsp;</span></p> <p>&nbsp;</p> <table> <tbody> <tr> <td><span style="font-size: 10pt;"><strong><a title="ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С МАСКА, ПИЛИНГ И ЛОСИОН В КОМПЛЕКТ. ЗАЛИЧАВА БЕЛЕЗИ И ПЕТНА. ЗБЕЛВА КОЖАТА" href="https://foryoubg.com/product/izbelvashcha-terapiya-za-litse-piling-maska-krem-i-losion">ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С МАСКА, ПИЛИНГ И ЛОСИОН В КОМПЛЕКТ. ЗАЛИЧАВА БЕЛЕЗИ И ПЕТНА. ЗБЕЛВА КОЖАТА</a></strong></span></td> </tr> <tr> <td><span style="font-size: 12pt;"><strong>ПОРЪЧАЙ НА 0878/870-514</strong></span></td> </tr> <tr> <td><a title="Избелващ крем за лице с маска, лосион и пилинг" href="https://foryoubg.com/product/izbelvashcha-terapiya-za-litse-piling-maska-krem-i-losion"><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/izbelvasa-terapia-za-lice-piling-maska-krem-i-losion-petna.jpg" alt="" /></a></td> </tr> <tr> <td><a title="ВЪЛШЕБЕН ШАМПОАН ЗА АКТИВЕН БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА С ЖЕН ШЕН, КОЛАГЕН И ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ" href="https://foryoubg.com/product/shampoan-za-po-brz-rastezh-na-kosata-s-maska-uskoritel">ВЪЛШЕБЕН ШАМПОАН ЗА АКТИВЕН БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА С ЖЕН ШЕН, КОЛАГЕН И ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ</a></td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> </tr> <tr> <td><a title="ВЪЛШЕБЕН ШАМПОАН ЗА АКТИВЕН БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА С ЖЕН ШЕН, КОЛАГЕН И ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ" href="https://foryoubg.com/product/shampoan-za-po-brz-rastezh-na-kosata-s-maska-uskoritel"><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/shampona-za-rasteg-na-na-kosata-maska-stimulira-byrzi-rasteg-na-kosata.jpg" alt="" /></a></td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> </tr> <tr> <td>&nbsp;<span style="font-size: 12pt;"><strong><a title="ШАМПОАН СРЕЩУ КОСОПАД СЪС СИЛНИ БИЛКИ + МАСКА . СПИРАТ КОСОПАДА И УСКОРЯВАТ РАСТЕЖА НА КОСАТА" href="https://foryoubg.com/product/komplekt-shampoan-i-maska-sreshchu-kosopad-i-za-rastezh-na-kosata">ШАМПОАН СРЕЩУ КОСОПАД СЪС СИЛНИ БИЛКИ + МАСКА . СПИРАТ КОСОПАДА И УСКОРЯВАТ РАСТЕЖА НА КОСАТА</a></strong></span></td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> </tr> <tr> <td>&nbsp;<a title="ШАМПОАН СРЕЩУ КОСОПАД СЪС СИЛНИ БИЛКИ + МАСКА . СПИРАТ КОСОПАДА И УСКОРЯВАТ РАСТЕЖА НА КОСАТА" href="https://foryoubg.com/product/komplekt-shampoan-i-maska-sreshchu-kosopad-i-za-rastezh-na-kosata"><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/shampon-maska-sreshtu-kosopad.jpg" alt="" /></a></td> </tr> </tbody> </table> <p><br /> &nbsp;<br /> &nbsp;<br /> &nbsp;</p>

, , , , , , ,
Сравнение на продукти