0878/870-514

Бързи поръчки и въпроси
0878870514

Домашни маски за по-бърз растеж на косата с 10 см за един месец

12.01.2018 12:25 pm

Домашни маски за по-бърз растеж на косата с 10 см за един месец

Можем да стимулираме по-бързия растеж на косата по много начини и с много средства. Прибягваме към тези рецепти, когато фризьорката е отрязала прекалено от косата или защото косата просто не иска да расте по неясни за нас причини. При наличие на обилен косопад е необходимо да се справим първо с него и след това да търсим начини за ускоряване растежа на косата. Тези маски също ще окажат положителен ефект при наличие на косопад.

Домашни маски за бърз растеж на косата – 10 см за 1 месец

Правете маските 1 път в седмицата. Престоявайте със всяка маска поне 30 минути до 2 часа, за да се усвоят съставките и да има по-голям и бърз ефект. Завивайте косата с найлонова торба, шапка за баня или нещо подобно, за да загреете скалпа. След това увийте с хавлиена кърпа. Така ще имате по-добър резултат от домашните маски за растеж и укрепване на косата.

Конски шампоан Кератиново чудо за бърз растеж и срещу косопад

Най-ефикасната маска за ускоряване растежа на косата е с рициново масло и индийско масло от амла. За да има много бърз ефект и косата ви да порасне с 5 до 10 см за един месец е необходимо да втривате в корените на косата рициново масло, смесено с индийско масло, всяка вечер. Прави се масаж на скалпа около 2 минути. След това оставете маслото да подейства още от 10 мин до 2 часа или дори цяла нощ, като завиете косата с шапка за баня и след това измийте косата с конски шампоан за ускорен растеж на косата с рициново масло, кератин и арган. За да ви расте косата много бързо, правете тази маска всеки ден. Ако я правите 2-3 пъти в седмицата, също ще има ефект, но не толкова драстичен. ВАЖНО! Към рициновото масло трябва да добавите и базово масло или масло от амла. Например 3 супени лъжици рициново масло + 3 супени лъжици индийско масло от амла или арганово масло (кокосово, зехтин и т.н), защото рициновото масло е много гъсто. Разбъркайте маслата и ги затоплете на водна баня.

Знаете ли, че косата расте по-бързо през нощта и през есента?

Преди да ви споделим прекрасните маски, засилващи растежа на косата, ще ви напомним, че е много важно да си набавяте необходимите витамини и минерали, които са необходими на организма за поникване и растеж на здрава и силна коса. Топ 10 на храните, с които ще си набавите тези витамини са: риба, сурови ядки, яйца, пилешко месо, пълнозърнести храни, млечни продукти, моркови, черен дроб, бобови култури и зеленолистни.
На първо време красотата идва отвътре, затова е важно с какво се храним. Краен вариант е приема на витамини, който напоследък ни се струва по-лесен от набавянето на необходимото количество и качество здравословна храна. В този ред на мисли ще поставя на вниманието ви този Комплект от продукти, който укрепва косата отвътре и отвън и дори подхранва ноктите и кожата. Комплектът се казва  
Шампоан стимулант за растеж на косата с витамини и билки, а ако страдате от косопад ще ви препоръчам КОНСКА ТЕРАПИЯ-БИЛКОВО ЧУДО срещу косопад с билки и натурални масла. Добре е освен домашните маски, които засилват растежа на косата да ползвате и билкова козметика, която също подпомага засилване растежа на косата.

 

 

КОНСКА ТЕРАПИЯ - БИЛКОВО ЧУДО за БЪРЗ растеж на косата

За бързи поръчки: 0878/870-514
конски шампоан за много бърз растеж на косата конска терапия билки и масла за поникване на косата маска за много бърз растеж с 10 см за един месец

Конски шампоан за бърз растеж на косата


Маски за бърз растеж на косата с горчица

Смесете 2 с.л. горчица на прах с 2 с.л. гореща вода и 2 с.л. качествен зехтин. Разбъркайте добре съставките. След това добавете 2 с.л. захар и 1 жълтък и разбъркайте отново енергично съставките. Ще получите жълта витаминозна бомба, която ще засили растежа на вашата коса. Благодарение на захарта ще направите пилинг на скалпа и така ще го почистите в дълбочина и ще подобрите кръвообращението. Към момента не сме получили отрицателен отзив за тази маска за коса.


Ускорител за растеж на косата с рициново масло

Домашна маска, която ще стимулира растежа на косата и активира заспалите космени фоликули.
Смесете следните съставки в една купа или подходящ съд за приготвяне на маската за коса: 1 ч.л. рициново масло, 1 с.л. мед, 1 цяло яйце и сока на една средно голяма глава лук. Да, последното ще ви отнеме повече време, за да изцедите една глава лук и почистите сокоизтисквачката, но ви съветваме да правите тази маска поне един път в месеца.

👉 Активатор за бърз растеж на косата

ТЕЛЕФОН ЗА БЪРЗИ ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ - 0878/870-514 + VIBER


 

Лесна маска за невероятен растеж на косата

1 с.л. рициново масло+1 с.л. зехтин+1 с.л. тривитаминол. Смесете добре тези съставки и нанесете в скалпа с масажни движения. След това разнесете по дължината на косата. Тази маска е дълбоко хидратираща и с експресно действие. Косата ще бъде като нова след измиване с шампоана.
 

Стимулираща маска за растеж на буйна коса


Пасирайте един добре узрял банан. Получената смес е вашата маска за коса. С нея останете от 20 до 30 минути и изплакнете. Бананите са много полезни за растежа на косата. Съветваме ви да ядете по 1 до 2 банана на ден, за да заредите организма с необходимите витамини за по-бърз растеж на красива коса. Бременните жени задължително трябва да консумират банани. Освен това помагат за спиране и регулиране на косопада.
Бъдете постоянни, опитайте и няма да съжалявате.

Ето и най-ефикасните продукти за растеж на косата, които захранват космения фоликул с витамини и минерали и косата никога не заспива, а напротив, непрекъснато е във фаза на растеж и по-бърз растеж.

Ампули с конски витамин Биотин за сгъстяване, бърз растеж и спиране на косопада

 


 

Коментари

Elisei
Elisei 16.12.2022 Здравейте колко бързо порадва маската със банана и искам да поръчам конския шампоан две от тях и конска терапия три и от тях и ампули за бърз растеж три и от тях ще поръчам колко ще ми излезе малко ми правете отстъпка вижте колко много неща ще взимам благодаря през варително приятна работа ви желая и весели празници!
Dina
Dina 18.09.2022 ЗДРАВЕЙТЕ , ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОЛКО СТРУВА КОНСКИЯ ШАМПОАН И ВИТАМИНИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ ИЛИ ТЕ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ .И КАК МОГ ДА СИ ПОРЪЧАМ, СЛЕД ОПЕРАЦИЯ В ГЛАВАТА, ,,АНЕВРИЗМА,, ЛЕКО УРЕДЯ КОСАТА МИ ... МОЛЯ ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРНА КАТО МИ ОТГОВОРИТЕ !
Emi Bostandjieva
Emi Bostandjieva 06.10.2021 Маска с банан един път ли месечно да се прави или всяка седмица по веднъж.? Защото не е написано подробно.
Genoveva
Genoveva 16.06.2021 Здр откаде мога да си закупя продукта конско чудо.Чувала съм за него но за някакъв мехлем
Стефани
Стефани 28.02.2021 Почнах да правя маската с рициново масло всяка вечер втривам в корена и престоявам два три часа и измивам от 3 дни искам само да попитам това няма ли да повреди много на дължината на косата ми тъй като по принцип е много суха и всекидневното миене ?
Nadq stoqnova
Nadq stoqnova 13.02.2021 Kakvi vitamini se piqt za rastej na kosata
Биляна
Биляна 28.12.2019 Аз съм правила някои от маските и съм много доволна. Най-често правех маската с рициновото масло и лук, от нея косата мирише на лук и трудно се прикрива мириса, но пък ефекта е УАУ. Пробвайте
Катерина
Катерина 07.12.2018 Можели да ми обясните по добре и колко струва
Aleksandra
Aleksandra 25.11.2018 Oshte nesam go pitala no smqtam dasigo poracham
abi
abi 24.11.2018 K olko Barzo raste kosata ot maskata s banan
Veska Borisova
Veska Borisova 03.09.2018 Искам да го купя
Анастасия
Анастасия 03.06.2018 А за колко време след използването на комплекта се чувства резултата
Десислава Първанова
Десислава Първанова 25.02.2018 Имах ужасен косопад и си купих комплекта конско чудо с витамини и за 2 седмици косопада спря. Но пиех по 2 таблетки на ден в началото и когато косопада спря продължих да пия по 1 бр. Косопада беше след бременност и беше истински кошмар. Освен това косата и ноктите ми започнаха да растат много бързо. Страшно съм доволна.

Остави коментар

Рецепти за дълга и гъста коса. Домашни маски, лосиони, шампоани

Домашни маски за бърз растеж на косата и срещу косопад. Бърз растеж с 10 см за е

Домашни маски за по-бърз растеж на косата с 10 см за един месец

Домашни маски за по-бърз растеж на косата с 10 см за един месец

Домашни маски за по-бърз растеж на косата с 10 см за един месец Домашни маски за по-бърз растеж на косата с 10 см за един месец 2022-06-23T12:26:11+00:00 Домашни маски за по-бърз растеж на косата с 10 см за един месец

<div style="text-align: justify;"> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Можем да стимулираме по-бързия растеж на косата по много начини и с много средства. Прибягваме към тези рецепти, когато фризьорката е отрязала прекалено от косата или защото косата просто не иска да расте по неясни за нас причини. При наличие на обилен косопад е необходимо да се справим първо с него и след това да търсим начини за ускоряване растежа на косата. Тези маски също ще окажат положителен ефект при наличие на косопад.</span></span></p> <h2><span><strong>Домашни маски за бърз растеж на косата &ndash; 10 см за 1 месец</strong></span></h2> <p><span>Правете маските 1 път в седмицата. Престоявайте със всяка маска поне 30 минути до 2 часа, за да се усвоят съставките и да има по-голям и бърз ефект. Завивайте косата с найлонова торба, шапка за баня или нещо подобно, за да загреете скалпа. След това увийте с хавлиена кърпа. Така ще имате по-добър резултат от домашните маски за растеж и укрепване на косата.</span></p> <h1 class="_h2 js-product-title"><a href="https://foryoubg.com/product/konski-shampoan-keratinovo-chudo-za-barz-rastej-i-sreshtu-kosopad" title="Конски шампоан Кератиново чудо за бърз растеж и срещу косопад">Конски шампоан Кератиново чудо за бърз растеж и срещу косопад</a></h1> <p><a href="https://foryoubg.com/product/konski-shampoan-keratinovo-chudo-za-barz-rastej-i-sreshtu-kosopad" title="Конски шампоан Кератиново чудо за бърз растеж и срещу косопад"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/konski-shampoan-shudoto-na-keratina-ricinovo-maslo-8.jpg" /></span></a></p> <p><span>Най-ефикасната маска за ускоряване растежа на косата е с рициново масло и <strong><a href="https://cutt.ly/ibMab89" title="индийско масло от амла за ускорен растеж и сгъстябане на косата">индийско масло от амла</a></strong>. За да има много бърз ефект и косата ви да порасне с 5 до 10 см за един месец е необходимо да втривате в корените на косата рициново масло, смесено с индийско масло, всяка вечер. Прави се масаж на скалпа около 2 минути. След това оставете маслото да подейства още от 10 мин до 2 часа или дори цяла нощ, като завиете косата с шапка за баня и след това измийте косата с <strong><a title="конски шампоан за ускорен растеж на косата с рициново масло, кератин и арган" href="https://cutt.ly/lYVsDhj">конски шампоан за ускорен растеж на косата с рициново масло, кератин и арган</a></strong>. За да ви расте косата много бързо, правете тази маска всеки ден. Ако я правите 2-3 пъти в седмицата, също ще има ефект, но не толкова драстичен. ВАЖНО!&nbsp;Към рициновото масло трябва да добавите и базово масло или масло от амла. Например 3 супени лъжици рициново масло + 3 супени лъжици <span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://cutt.ly/ibMab89" title="индийско масло от амла за ускорен растеж и сгъстябане на косата">индийско масло от амла</a></strong></span> или&nbsp;<strong><a title="арганово масло за растеж на косата , конски шампоан" href="http://foryoubg.com/product/arganovo-maslo-za-rastezh-na-kosata-i-sreshchu-brchki">арганово масло</a></strong> (кокосово, зехтин и т.н), защото рициновото масло е много гъсто. Разбъркайте маслата и ги затоплете на водна баня.</span></p> <h1><span style="font-size: 20px;"><span style="color: #800000;"><strong>Знаете ли, че косата расте по-бързо през нощта и през есента?</strong></span></span></h1> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Преди да ви споделим прекрасните маски, засилващи растежа на косата, ще ви напомним, че е много важно да си набавяте необходимите витамини и минерали, които са необходими на организма за поникване и растеж на здрава и силна коса. Топ 10 на храните, с които ще си набавите тези витамини са: риба, сурови ядки, яйца, пилешко месо, пълнозърнести храни, млечни продукти, моркови, черен дроб, бобови култури и зеленолистни.<br /> На първо време красотата идва отвътре, затова е важно с какво се храним. Краен вариант е приема на витамини, който напоследък ни се струва по-лесен от набавянето на необходимото количество и качество здравословна храна. В този ред на мисли ще поставя на вниманието ви този Комплект от продукти, който укрепва косата отвътре и отвън и дори подхранва ноктите и кожата. Комплектът се казва &nbsp;</span><span style="font-size: 16px;"><u><em><strong><a href="https://foryoubg.com/product/konsko-chudo-za-rastezh-na-kosata-s-vitamini-i-bilki-3v1podark" title="Шампоан стимулант за растеж на косата с витамини и билки">Шампоан стимулант за растеж на косата с витамини и билки</a></strong></em></u></span><span style="color: #000000;">, а ако страдате от косопад ще ви препоръчам </span><span style="font-size: 16px;"><u><em><strong><a title="КОНСКИ ШАМПОАН КОНСКА ТЕРАПИЯ-БИЛКОВО ЧУДО срещу косопад с билки и натурални масла" href="https://foryoubg.com/product/bilkovo-chudo-sreshchu-kosopad-shampoanmaskalosion">КОНСКА ТЕРАПИЯ-БИЛКОВО ЧУДО срещу косопад с билки и натурални масла</a></strong></em></u></span><span style="color: #000000;">. Добре е освен домашните маски, които засилват растежа на косата да ползвате и билкова козметика, която също подпомага засилване растежа на косата.</span></span><br /> &nbsp;</p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></span></p> <table border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" align="left"> <tbody> <tr> <td><span><strong><a title="КОНСКИ ШАМПОАН ЧУДО С БИЛКИ за растеж на косата с билки /komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1" href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1">КОНСКА ТЕРАПИЯ - БИЛКОВО ЧУДО за БЪРЗ растеж на косата</a></strong></span><br /> <br /> <span><strong>За бързи поръчки: 0878/870-514</strong></span></td> </tr> <tr> <td><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/konska-terapiya-za-rastex-na-kosata.jpg" alt="" /><a title="Конски шампоан за много бърз растеж на косата, конска терапия с билки и масла за поникване на нова коса, маска за много бърз растеж с 10 см за един месец " href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1">конски шампоан за много бърз растеж на косата конска терапия билки и масла за поникване на косата маска за много бърз растеж с 10 см за един месец </a></td> </tr> </tbody> </table> <table style="height: 263px; width: 367px;" border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" align="right"> <tbody> <tr> <td> <p><span style="color: #000000; font-size: 12pt;"><a title="Конски шампоан за сгъстяване и бърз растеж на косата" href="https://foryoubg.com/product/konski-shampoan-keratinovo-chudo-za-barz-rastej-i-sreshtu-kosopad"><strong>Конски шампоан за бърз растеж на косата</strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/konski-shampoan-shudoto-na-keratina-ricinovo-maslo-1.jpg" /></a><img title="Click and drag to move" draggable="true" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==" alt="" width="15" height="15" />​</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <h3><br /> <strong><span style="color: #800000;"><span style="font-size: 20px;">Маски за бърз растеж на косата с горчица</span></span></strong></h3> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Смесете 2 с.л. горчица на прах с 2 с.л. гореща вода и 2 с.л. качествен зехтин. Разбъркайте добре съставките. След това добавете 2 с.л. захар и 1 жълтък и разбъркайте отново енергично съставките. Ще получите жълта витаминозна бомба, която ще засили растежа на вашата коса. Благодарение на захарта ще направите пилинг на скалпа и така ще го почистите в дълбочина и ще подобрите кръвообращението. Към момента не сме получили отрицателен отзив за тази маска за коса.</span></span></p> <h4><br /> <span style="color: #800000;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-size: 18px;"><strong>Ускорител за растеж на косата с рициново масло</strong></span></span></span></h4> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Домашна маска, която ще стимулира растежа на косата и активира заспалите космени фоликули.<br /> Смесете следните съставки в една купа или подходящ съд за приготвяне на маската за коса: 1 ч.л. рициново масло, 1 с.л. мед, 1 цяло яйце и сока на една средно голяма глава лук. Да, последното ще ви отнеме повече време, за да изцедите една глава лук и почистите сокоизтисквачката, но ви съветваме да правите тази маска поне един път в месеца.</span></span></p> <h1 class="_h2 js-product-title"><span style="font-size: 12pt;"><a title="Активатор за бърз растеж на косата с чемерика, репей и коприва" href="https://foryoubg.com/product/aktivator-za-rastej-na-kosata-shampoan-za-uskoren-rastej-maska-aktivator-i-sprey-s-chemerika">👉 Активатор за бърз растеж на косата</a></span></h1> <p><span style="font-size: 16px;">ТЕЛЕФОН ЗА БЪРЗИ&nbsp;ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ - 0878/870-514 + VIBER</span></p> <p><a href="https://foryoubg.com/product/aktivator-za-rastej-na-kosata-shampoan-za-uskoren-rastej-maska-aktivator-i-sprey-s-chemerika" title="активатор за растеж на косата с чемерика, репей и коприва"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/aktivator-za-byrz-rasteg-na-kosata-s-shampoan-maska-losion-s-shemerika-3.jpg" /></a></p> <p><br /> &nbsp;</p> <h5><span style="color: #800000;"><span style="font-size: 18px;"><strong>Лесна маска за невероятен растеж на косата</strong></span></span></h5> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">1 с.л. рициново масло+1 с.л. зехтин+1 с.л. <strong><a href="https://foryoubg.com/product/serum-kristali-za-rastej-na-kosata-s-trivitaminol" title="тривитаминол">тривитаминол</a></strong>. Смесете добре тези съставки и нанесете в скалпа с масажни движения. След това разнесете по дължината на косата. Тази маска е дълбоко хидратираща и с експресно действие. Косата ще бъде като нова след измиване с шампоана.</span></span><br /> &nbsp;</p> <h6><span style="color: #800000;"><span style="font-size: 18px;"><strong>Стимулираща маска за растеж на буйна коса</strong></span></span></h6> <p><br /> <span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Пасирайте един добре узрял банан. Получената смес е вашата маска за коса. С нея останете от 20 до 30 минути и изплакнете</span></span><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">. Бананите са много полезни за растежа на косата. Съветваме ви да ядете по 1 до 2 банана на ден, за да заредите организма с необходимите витамини за по-бърз растеж на красива коса. Бременните жени задължително трябва да консумират банани. Освен това помагат за спиране и регулиране на косопада.<br /> Бъдете постоянни, опитайте и няма да съжалявате.</span></span></p> <p>Ето и най-ефикасните продукти за растеж на косата, които захранват космения фоликул с витамини и минерали и косата никога не заспива, а напротив, непрекъснато е във фаза на растеж и по-бърз растеж.</p> <p><strong><a href="https://foryoubg.com/product/ampuli-za-brz-rastezh-na-kosata-s-biotin-i-proteini" title="Ампули с конски витамин Биотин за сгъстяване, бърз растеж и спиране на косопада">Ампули с конски витамин Биотин за сгъстяване, бърз растеж и спиране на косопада</a></strong></p> <p><a href="https://foryoubg.com/product/ampuli-za-brz-rastezh-na-kosata-s-biotin-i-proteini" title="ампули с конски витамин б 7 биотин за сгъстяване , спиране на косопада и бърз растеж"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/ampuli-za-rasteg-na-kosata-s-konski-vitamin-ponikva-nova-kosa-sgystyava-biotin-b7-61a9419c920fc.jpg" /></a></p> <p><a href="https://foryoubg.com/article/domashni-maski-za-po-brz-rastezh-na-kosata-s-10-sm-za-edin-mesets-1" title="домашни маски за много бърз растеж на косата с до 10 см за един месец"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/domashni-maski-za-birz-rasteg-na-kosata-shampoan-foryoubg-1.jpg" /></a></p> <p>&nbsp;</p> </div> <p><iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/KbWpIcdC19A?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe><br /> &nbsp;</p>

, , , , , ,

Elisei Elisei

2022-12-16T09:23:50+00:00
Здравейте колко бързо порадва маската със банана и искам да поръчам конския шампоан две от тях и конска терапия три и от тях и ампули за бърз растеж три и от тях ще поръчам колко ще ми излезе малко ми правете отстъпка вижте колко много неща ще взимам благодаря през варително приятна работа ви желая и весели празници!

Dina Dina

2022-09-18T16:38:31+00:00
ЗДРАВЕЙТЕ , ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОЛКО СТРУВА КОНСКИЯ ШАМПОАН И ВИТАМИНИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ ИЛИ ТЕ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ .И КАК МОГ ДА СИ ПОРЪЧАМ, СЛЕД ОПЕРАЦИЯ В ГЛАВАТА, ,,АНЕВРИЗМА,, ЛЕКО УРЕДЯ КОСАТА МИ ... МОЛЯ ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРНА КАТО МИ ОТГОВОРИТЕ !

Emi Bostandjieva Emi Bostandjieva

2021-10-06T09:08:24+00:00
Маска с банан един път ли месечно да се прави или всяка седмица по веднъж.? Защото не е написано подробно.

Genoveva Genoveva

2021-06-16T19:09:17+00:00
Здр откаде мога да си закупя продукта конско чудо.Чувала съм за него но за някакъв мехлем

Стефани Стефани

2021-02-28T21:59:38+00:00
Почнах да правя маската с рициново масло всяка вечер втривам в корена и престоявам два три часа и измивам от 3 дни искам само да попитам това няма ли да повреди много на дължината на косата ми тъй като по принцип е много суха и всекидневното миене ?

Nadq stoqnova Nadq stoqnova

2021-02-13T16:42:09+00:00
Kakvi vitamini se piqt za rastej na kosata

Биляна Биляна

2019-12-28T23:46:22+00:00
Аз съм правила някои от маските и съм много доволна. Най-често правех маската с рициновото масло и лук, от нея косата мирише на лук и трудно се прикрива мириса, но пък ефекта е УАУ. Пробвайте

Катерина Катерина

2018-12-07T13:47:10+00:00
Можели да ми обясните по добре и колко струва

Aleksandra Aleksandra

2018-11-25T19:38:40+00:00
Oshte nesam go pitala no smqtam dasigo poracham

abi abi

2018-11-24T14:07:28+00:00
K olko Barzo raste kosata ot maskata s banan

Veska Borisova Veska Borisova

2018-09-03T17:19:54+00:00
Искам да го купя

Анастасия Анастасия

2018-06-03T20:14:22+00:00
А за колко време след използването на комплекта се чувства резултата

Десислава Първанова Десислава Първанова

2018-02-25T19:06:56+00:00
Имах ужасен косопад и си купих комплекта конско чудо с витамини и за 2 седмици косопада спря. Но пиех по 2 таблетки на ден в началото и когато косопада спря продължих да пия по 1 бр. Косопада беше след бременност и беше истински кошмар. Освен това косата и ноктите ми започнаха да растат много бързо. Страшно съм доволна.
Сравнение на продукти