0878/870-514

Бързи поръчки и въпроси
0878870514

Домашни маски за бърз растеж на косата. Рецептите на баба.

12.01.2018 08:59 am

Домашни маски за бърз растеж на косата. Рецептите на баба.

Поддържането на хубава, здрава и дълга коса изисква грижи. Друг начин няма. Затова реших да ви споделя домашните рецепти на баба за растеж на здрава коса.

Разкошната коса е еталон за красота и белег за здраве. Животинският инстинкт кара "мъжкия самец" да избира "женска" със здрава коса за продължаване на поколението, защото здравата коса означава здраво поколение. Ако искате да спечелите състезанието по женственост, косата ви трябва да е гъста и дълга до раменете или повече, а косъмът здрав и блестящ. Слабият растеж на косата може да бъде причинен от недостиг на хранителни вещества, от ендокринни и гастро-ентерологични болести, от заболявания в корените на косата . Но косата може да изглежда зле и поради неправилна грижа. Не занемарявайте вида на косата си. Грижете се за нея старателно  и тя ще ви се отплати многократно.

Конска терапия - чудо за растеж на косата            Купи

0878/870-514 -viber ; watsapp

facebook

Измиване на косата с натурални продукти ще заздрави косъма, ще подхрани космените фоликули и ще засили растежа на здрава коса. Желателно е да миете косата с естествени продукти, особено ако косата боледува. Добре е да оставите косата да изсъхне сама, без да използвате сешоар, като я подсушите с кърпа. Разнообразните домашни маски даряват косата с богато разнообразие от ценни витамини и минерали.


Домашни маски за растеж на косата и срещу косопад


Домашна маска за здрава коса с жълтък
Съставки: 1 яйчен жълтък, 1 ч. л сода за хляб        
Отделете белтъка от жълтъка на едно яйце. При по дълга коса използвайте повече жълтъци. С разбития белтък може да направите маска за лице. Разбийте жълтъка и добавете содата за хляб. Втрийте сместа в косата и оставете да подейства 2 часа. Измийте с хладка вода. Когато работите с яйце, мийте косата с хладка, а не с гореща вода, за да не се пресече. Тази маска наистина спира косопада и ускорява растежа на косата. За да засилите растежа на косата и поддържате здрава грива ви препоръчваме на използвате комплекта
Конска терапия - чудо за растеж на косата, който съдържа натурален шампоан за бърз растеж на косата, натурална маска за растеж на косата и билков концентрат 3 в 1 – срещу косопад, себорея и за растеж на косата.    

                                          
Домашна маска за растеж на косата с кисело мляко


Съставки: 100 -150 г. кисело мляко         
Разбийте киселото мляко, намажете косата и завийте главата с найлонова шапчица и топла хавлиена кърпа. След 30 мин. изплакнете с топла вода.
 
Домашна маска за мазна коса: половин кофичка кисело мляко и 1 ч.л сода за хляб
Домашна маска за суха коса: 1 жълтък и една чаена чаша кисело мляко.          
Разбийте киселото мляко да получаване на еднородна смес. Добавете сода или жълтък, като предварително го разбиете. Отново разбийте до получаване на еднородна смес. Нанесете върху скалпа и косата. Масажирайте леко. Оставете 10-15 мин. и измийте с топла, но не гореща вода. Винаги,  когато в маската има яйце, мийте косата с топла, а не с гореща вода, за да не се пресече яйцето.  

Най-ефикасния шампоан с конски ефект за растеж и сгъстяване е този. Косата расте като обезумяла. Страшен растеж се активира с този шампоан. Съдържа рициново масло, което е най-ефикасното масло за сгъстяване на косата. 

Конски шампон с Кератин за много бърз растеж на косата, сгъстяване и повече блясък

                               
Домашен еликсир за бърз растеж на косата  от билката сапунче


Съставки: 200 г. билка "сапунче"        
Залейте билката с два литра вряла вода и оставете да ври половин час. Измийте косата с подходящ натурален шампоан и след това измийте косата с билковата отвара. Оставете да подейства 10 минути и накрая изплакнете с хладка вода.


Домашна маска за растеж на косата с хума


Съставки: 3-4 с.л хума         
Разбъркайте хумата с топла вода на гладка каша и я оставете няколко минути да набъбне. Размажете я на дебел пласт по косата и по кожата на главата. Накрая изплакнете както обикновено. Маската регулира производството на мазнина и лекува еднакво добре сухите и мазните коси. Нормална коса поема важни минерали и други хранителни вещества.         

                
Домашна маска за коса с хума и оцет
Съставки: 3-4 с.л хума, 2 с.л оцет         
Сложете хумата в порцеланов съд и добавете оцета. Залейте с вода, докато хумата се покрие. Разбъркайте до получаване на гладка каша. Намокрете косата с вода и я намажете с хумата. Втривайте с пръсти в кожата на главата. Дръжте половин един час и измийте обилно с топла вода и натурален шампоан за растеж на косата.                     
Домашна маска за суха коса с жълтък и масло от макадамия
Съставки: 1-2 жълтъка според дължината на косата и 1-2 с.л. масло от макадамия.

Разбийте жълтъците и добавете маслото от макадамия. Втрийте маската в корените на косата, а по краищата нанесете само масло от макадамия. Оставете маската да подейства 30 минути до 1 час и отмийте с топла вода и натурален шампоан за суха коса с масло от макадaмия.

 

Домашна маска за много мазна коса с яйце
Съставки: 1 яйце, 1 ч.л водка или ракия, няколко капки лимонов сок.         
Разбийте яйцето, добавете водката или ракията и 5-7 капки лимонов сок. Втрийте сместа в кожата на главата и оставете да подейства. Измийте с топла вода и
шампоан за мазна коса и растеж.
Природните продукти са най-доброто, което можете да дадете на своята коса. Надявам се, че сме ви били полезни, не забравяте да ползвате добра козметика за коса, най-добре на билкова основа. Очаквайте още полезни съвети и рецепти от нашия блог, ако ви е харесала статията споделете с приятели.

Съчетайте домашните маски с шампоаните, маските, лосионите, ампулите и витамините за по-бърз растеж на косата, които са на билкова основа. Ето и кои са най-ефикасните шампоани за ускоряване растежа на косата, сгъстяване на косата и поникване на нова коса.

Билкова терапия за по-бърз растеж на косата от шампоан, маска и хининова вода 3в1 - Цена: 13 лева

Прочети повече и поръчй тук  

 

Ампули за растеж на косата, поникване на нова коса, сгъстяване, спиране на косопада и подхранване с Биотин т.н. Конски витамин, кофеин, таканал и копринени протеини за буйна и гъста грива

За поръчка и подробности кликни тук или се обади на 0878/870-514

 

Билков концентрат за ускорен растеж и спиране на косопада с чемерика - 2 бр в пакет

 
 
 
 

Коментари

Donka Ferdova
Donka Ferdova 29.12.2021 Iskam da porcam

Остави коментар

Рецепти за дълга и гъста коса. Домашни маски, лосиони, шампоани

Домашни маски за бърз растеж на косата и срещу косопад. Бърз растеж с 10 см за е

Домашни маски за бърз растеж на косата. Рецептите на баба.

Домашни маски за бърз растеж на косата. Рецептите на баба. Ампули за растеж на к

Домашни маски за бърз растеж на косата. Рецептите на баба. Ампули за ускоряване и по-бърз растеж на косата за сгъстяване и поникване на нова коса, шампоан,маска и лосион с ампули при косопад Домашни маски за бърз растеж на косата. Рецептите на баба. Ампули за ускоряване и по-бърз растеж на косата за сгъстяване и поникване на нова коса, шампоан,маска и лосион с ампули при косопад 2022-02-08T13:52:30+00:00 Домашни маски за бърз растеж на косата. Рецептите на баба.

<p class="text-alignjustify"><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Поддържането на хубава, здрава и дълга коса изисква грижи. Друг начин няма. Затова реших да ви споделя домашните рецепти на баба за растеж на здрава коса.</span></span></p> <p class="text-alignjustify"><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;"><span>Разкошната коса е еталон за красота и белег за здраве. Животинският инстинкт кара "мъжкия самец" да избира "женска" със здрава коса за продължаване на поколението, защото здравата коса означава здраво поколение. Ако искате да спечелите състезанието по женственост, косата ви трябва да е гъста и дълга до раменете или повече, а косъмът здрав и блестящ. Слабият растеж на косата може да бъде причинен от недостиг на хранителни вещества, от ендокринни и гастро-ентерологични болести, от заболявания в корените на косата . Но косата може да изглежда зле и поради неправилна грижа. Не занемарявайте вида на косата си. Грижете се за нея старателно &nbsp;и тя ще ви се отплати многократно.</span></span></span></p> <p><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;"><span><strong><a title="Конска терапия - чудо за растеж на косата&nbsp;&nbsp;и сгъстяване на косата, спира косопада &nbsp; " href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1">Конска терапия - чудо за растеж на косата&nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Купи</a></strong></span></span></span></p> <p><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;"><span><strong>0878/870-514 -viber ; watsapp</strong></span></span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><a href="https://www.facebook.com/bilkovochudokonskishampoan" title="конски шампоан мнение за растеж на косата facebook"><span style="color: #000000;"><strong>facebook</strong></span></a></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><a href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1" title="Конска терапия - чудо за растеж на косата&nbsp;&nbsp;и сгъстяване на косата, спира косопада "><span style="color: #000000;"><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/konska-terapiya-za-rastex-na-kosata.jpg" alt="" class="alignleft" /></span></a></span></p> <div style="text-align: justify;"> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;"></span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;"></span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;"></span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;"></span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;"></span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;"></span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Измиване на косата с натурални продукти ще заздрави косъма, ще подхрани космените фоликули и ще засили растежа на здрава коса. Желателно е да миете косата с естествени продукти, особено ако косата боледува. Добре е да оставите косата да изсъхне сама, без да използвате сешоар, като я подсушите с кърпа. Разнообразните домашни маски даряват косата с богато разнообразие от ценни витамини и минерали.</span></span></p> <h1><br /> <span style="color: #a52a2a;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-size: 20px;"><strong>Домашни маски за растеж на косата и срещу косопад</strong></span></span></span></h1> <p><br /> <span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;"><strong>Домашна маска за здрава коса с жълтък</strong></span></span><br /> <span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Съставки: 1 яйчен жълтък, 1 ч. л сода за хляб&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> Отделете белтъка от жълтъка на едно яйце. При по дълга коса използвайте повече жълтъци. С разбития белтък може да направите маска за лице. Разбийте жълтъка и добавете содата за хляб. Втрийте сместа в косата и оставете да подейства 2 часа. Измийте с хладка вода. Когато работите с яйце, мийте косата с хладка, а не с гореща вода, за да не се пресече. Тази маска наистина спира косопада и ускорява растежа на косата. За да засилите растежа на косата и поддържате здрава грива ви препоръчваме на използвате комплекта </span><span style="font-size: 16px;"><u><em><a title="Конско чудо за растеж на косата, шампоан за по-бърз растеж с маска и лосион за поникване на коса с чемерика" href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1"><span style="color: #0000cd;"><strong>Конска терапия - чудо за растеж на косата</strong></span></a></em></u></span><span style="color: #000000;">, който съдържа натурален шампоан за бърз растеж на косата, натурална маска за растеж на косата и билков концентрат 3 в 1 &ndash; срещу косопад, себорея и за растеж на косата.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></span></p> <h2><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /></span><span style="font-size: 18px;"><span style="color: #b22222;"><strong>Домашна маска за растеж на косата с кисело мляко</strong></span></span></span></h2> <p><br /> <span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Съставки: 100 -150 г. кисело мляко&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> Разбийте киселото мляко, намажете косата и завийте главата с найлонова шапчица и топла хавлиена кърпа. След 30 мин. изплакнете с топла вода.<br /> &nbsp;<br /> Домашна маска за мазна коса: половин кофичка кисело мляко и 1 ч.л сода за хляб<br /> Домашна маска за суха коса: 1 жълтък и една чаена чаша кисело мляко.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> Разбийте киселото мляко да получаване на еднородна смес. Добавете сода или жълтък, като предварително го разбиете. Отново разбийте до получаване на еднородна смес. Нанесете върху скалпа и косата. Масажирайте леко. Оставете 10-15 мин. и измийте с топла, но не гореща вода. Винаги, &nbsp;когато в маската има яйце, мийте косата с топла, а не с гореща вода, за да не се пресече яйцето.&nbsp;&nbsp;</span></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><em><span style="color: #000000;">Най-ефикасния шампоан с конски ефект за растеж и сгъстяване е този. Косата расте като обезумяла. Страшен растеж се активира с този шампоан. Съдържа рициново масло, което е най-ефикасното масло за сгъстяване на косата.&nbsp;</span></em></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://cutt.ly/lYVsDhj%20" title="Конски шампон с Кератин за много бърз растеж на косата, сгъстяване и повече блясък"><span style="color: #000000;">Конски шампон с Кератин за много бърз растеж на косата, сгъстяване и повече блясък</span></a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><a href="https://cutt.ly/lYVsDhj%20" title="конски шампоан за много бърз растеж на косата с кератин"><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/konski-shampoan-shudoto-na-keratina-ricinovo-maslo-3.jpg" /></span></a></span></p> <h3><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span><br /> <span style="color: #a52a2a;"><span style="font-size: 18px;"><strong>Домашен еликсир за бърз растеж на косата &nbsp;от билката сапунче</strong></span></span></span></h3> <p><br /> <span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Съставки: 200 г. билка "сапунче"&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> Залейте билката с два литра вряла вода и оставете да ври половин час. Измийте косата с подходящ натурален шампоан и след това измийте косата с билковата отвара. Оставете да подейства 10 минути и накрая изплакнете с хладка вода.</span></span></p> <h4><br /> <span style="color: #a52a2a;"><span style="font-size: 14px;"><strong><span style="font-size: 18px;">Домашна маска за растеж на косата с хума</span></strong></span></span></h4> <p><br /> <span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Съставки: 3-4 с.л хума&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> Разбъркайте хумата с топла вода на гладка каша и я оставете няколко минути да набъбне. Размажете я на дебел пласт по косата и по кожата на главата. Накрая изплакнете както обикновено. Маската регулира производството на мазнина и лекува еднакво добре сухите и мазните коси. Нормална коса поема важни минерали и други хранителни вещества.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> <strong>Домашна маска за коса с хума и оцет</strong><br /> Съставки: 3-4 с.л хума, 2 с.л оцет&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> Сложете хумата в порцеланов съд и добавете оцета. Залейте с вода, докато хумата се покрие. Разбъркайте до получаване на гладка каша. Намокрете косата с вода и я намажете с хумата. Втривайте с пръсти в кожата на главата. Дръжте половин един час и измийте обилно с топла вода и натурален шампоан за растеж на косата.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> Домашна маска за суха коса с жълтък и масло от макадамия<br /> Съставки: 1-2 жълтъка според дължината на косата и 1-2 с.л. масло от макадамия. </span><br /> <span style="color: #000000;">Разбийте жълтъците и добавете маслото от макадамия. Втрийте маската в корените на косата, а по краищата нанесете само масло от макадамия. Оставете маската да подейства 30 минути до 1 час и отмийте с топла вода и натурален </span><span style="font-size: 16px;"><u><em><strong><a href="http://www.foryoubg.com/products.php?id=596"><span style="color: #0000cd;">шампоан за суха коса с масло от макадaмия</span></a></strong></em></u></span><span style="color: #000000;">.</span></span><br /> &nbsp;</p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;"><strong>Домашна маска за много мазна коса с яйце</strong><br /> Съставки: 1 яйце, 1 ч.л водка или ракия, няколко капки лимонов сок.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> Разбийте яйцето, добавете водката или ракията и 5-7 капки лимонов сок. Втрийте сместа в кожата на главата и оставете да подейства. Измийте с топла вода и </span><span style="font-size: 16px;"><u><em><strong><a title="шампоан за мазна коса и растеж" href="http://foryoubg.com/product/shampoan-za-mazni-koreni-regulirashch-omaznyavaneto">шампоан за мазна коса и растеж</a></strong></em></u></span><span style="color: #000000;">.<br /> Природните продукти са най-доброто, което можете да дадете на своята коса. Надявам се, че сме ви били полезни, не забравяте да ползвате добра козметика за коса, най-добре на билкова основа. Очаквайте още полезни съвети и рецепти от нашия блог, ако ви е харесала статията споделете с приятели.</span></span></p> <p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #000000;">Съчетайте домашните маски с шампоаните, маските, лосионите, ампулите и витамините за по-бърз растеж на косата, които са на билкова основа. Ето и кои са най-ефикасните шампоани за ускоряване растежа на косата, сгъстяване на косата и поникване на нова коса.</span></span></p> <table> <tbody> <tr> <td> <p><span style="font-size: 12pt; color: #008000;"><strong>Билкова терапия за по-бърз растеж на косата от шампоан, маска и хининова вода 3в1 - Цена: 13 лева</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><a title="Шампоан за по-бърз растеж на косата с маска и хининова вода, сгъстява косата, засилва растежа" href="http://foryoubg.com/product/komplekt-stimulirashch-rastezha-na-kosata">Прочети повече и поръчй тук&nbsp;&nbsp;</a></strong></span></p> </td> </tr> <tr> <td><a title="Шампоан за по-бърз растеж на косата с маска и хининова вода за сгъстяване на косата и ускоряване на растежа с билки" href="http://foryoubg.com/product/komplekt-stimulirashch-rastezha-na-kosata"><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/po-byrz-rasteg-na-kosata-3v1-sega.jpg" alt="" width="635" height="601" /></a></td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> </tr> <tr> <td> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><a title="Ампули за растеж на косата" href="http://foryoubg.com/product/ampuli-za-brz-rastezh-na-kosata-s-biotin-i-proteini">Ампули за растеж на косата</a>, <span style="color: #008000;">поникване на нова коса, сгъстяване, спиране на косопада и подхранване с Биотин т.н. Конски витамин, кофеин, таканал и копринени протеини за буйна и гъста грива</span></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><a title="Ампули за по-бърз растеж на косата с конски витамин биотин, спират косопада и сгъстяват косата, пониква нова коса" href="http://foryoubg.com/product/ampuli-za-brz-rastezh-na-kosata-s-biotin-i-proteini">За поръчка и подробности кликни тук</a> или се обади на 0878/870-514</strong></span></p> </td> </tr> <tr> <td><a title="ампули за растеж на косата, срещу косопад и сгъстяване с конски витамин биотин" href="http://foryoubg.com/product/ampuli-za-brz-rastezh-na-kosata-s-biotin-i-proteini"><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/ampuli-za-rasteg-na-kosata-s-konski-vitamin-ponikva-nova-kosa-sgystyava.jpg" alt="" /></a></td> </tr> <tr> <td> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-size: 14pt;"><strong><a href="https://foryoubg.com/product/losion-za-rastezh-na-kosata-s-chemerika" title="Билков концентрат за ускорен растеж и спиране на косопада с чемерика - 2 бр в пакет">Билков концентрат за ускорен растеж и спиране на косопада с чемерика - 2 бр в пакет</a></strong></span></p> </td> </tr> <tr> <td>&nbsp;<a href="https://foryoubg.com/product/losion-za-rastezh-na-kosata-s-chemerika" title="Билков концентрат за ускорен растеж и спиране на косопада с чемерика - 2 бр в пакет"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/losion-s-chemerika-spop-kosopad-byrz-rasteg-menta-1.jpg" /></a></td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> </tr> </tbody> </table> </div>

, , , , , , , , ,

Donka Ferdova Donka Ferdova

2021-12-29T10:19:14+00:00
Iskam da porcam
Сравнение на продукти