0878/870-514

Бързи поръчки и въпроси
0878870514

Общи условия

Ние изградихме този интернет сайт с цел да предложим внимателно подбрани продукти на нашите клиенти, и да обслужваме клиентите си по най-добрия начин. Ние можем също да предложим консултантски услуги на ограничена база.

      Ние сме направили всяко възможно усилие да изградим един интернет сайт, акцентирайки на леснота на ползването, изчерпателна навигация, и внимание към детайлите така, че да можем да предоставим обслужване на клиентите ни и идеи за продукти.

      В допълнение, ние поддържаме интернет комуникации и довеждаме до ваше знание неща чрез нашия блог, а така също и с присъствието си в социалните мрежи като Facebook и Twitter.

      Чувствайте се свободни да ни направите препоръки с вашите идеи, въпроси, и предложения. Ние сме направили всяко усилие за да подготвим информацията относно продуктите който предлагаме, така, че клиента да може да вземе информирано решение дали да закупи.

Не толерираме обидно съдържание, а така също безвкусици и съдържание нарушаващо законите.

1. Конфиденциалност на данните

Foryoubg.com  гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане.

2. Съгласие за покупка

Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и Foryoubg.com  започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки от Foryoubg.com и натискане на бутона "изпрати".

3. Стартиране на поръчка

Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

4. Отмяна на поръчка и рекламация

  1. Всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаните от нас стоки в рамките на 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, в случай, че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката , че е във вида в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. В случай, че потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ и да върне стоката с ненарушена цялост и запазен търговски вид на адреса на магазин Foryoubg.com, от който е изпратена. Foryoubg.com се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 15 дни от датата на която потребителя е упражнил правото си на отказ от стоката. Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.
  2. Рекламации относно закупени от Foryoubg.com стоки се приемат ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер, особено в случай на счупване на продукти в пратката, при което се куриерът описва рекламацията в протокол. Рекламация може да се направи и в рамките на 1 работен ден след получаването на пратката с куриер, когато рекламацията се отнася до срок на годност на продукта. Фирмата се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.
  3. В случай, че липсват продукти от пратката и магазинът не може да удовлетвори поръчката, тоест няма складови наличности от дадения продукт, магазинът може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако потребителят откаже замяна на продуктите, магазинът се ангажира с възстановяването на съответната сума. Клиентът избира кака да му бъде възстановена заплатената сума: с кредитен ваучер, избор на друга стока или възстановяване на цялата сума.

5. Закон за защита на потребителите

  1. Според ЗЗП основните характеристика на продукта са описани в страницата за представяне на съответния продукт;
  2. Цената на стоката е изписана на същата страница, на която е представен дадения продукт;
  3. Стойността на транспортните разходи не е включена в цената на стоките. Тя е посочена отделно в поръчката и се начислява при определяне на крайната цена при доставка;
  4. При използване на предоставените телефони и всякакви форми на контакт няма начислена допълнителна стойност;
  5. Според закона за защита на потребителите, клиентът има право да се откаже от поръчаните продукти в рамките на 7 (седем) работни дни от получаването им. При този случай целостта на продуктите, както и търговския им вид не трябва да бъдат нарушени. В оказания случай транспортните разходи се поемат от клиента.

6. Начин на плащане:

Наложен платеж: Заплащате на куриера при доставка с наложен платеж.

Заплащате стойността на поръчката плюс цената на доставката на представителя на куриерска фирма Еконт, при получаване на артикулите. Цените за доставка можете за видите в секция Цени за доставка.

При обща стойност на поръчката от 100 лв. или повече, Foryoubg.com Ви подарява безплатна доставка.

Foryoubg.com няма изискване за минимална стойност на поръчката.

Плащане по банков път: Заплащате стойността на поръчката и куриерската услуга по банков път.

След обработка и потвърждение на поръчката ще получите номер на бнковата сметка, по която можете да заплатите желаните продукти. След като сумата бъде отразена в нашата сметка ще получите вашата пратка.

 

С най-добри чувства,

 Foryoubg.com

 

Сравнение на продукти