0878/870-514

Бързи поръчки и въпроси
0878870514

Домашен билков лосион за бърз растеж на косата и маска, стимулираща растежа

12.01.2018 12:28 pm

Домашен билков лосион за бърз растеж на косата и маска, стимулираща растежа

КОНСКА ТЕРАПИЯ БИЛКОВО ЧУДО ЗА УСКОРЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА
Купи
За поръчки: 0878/870-514

Домашен билков лосион за бърз растеж на косата


Знаете ли, че можете да си направите сами лосион за растеж на косата, с който ще постигнете реални резултати и няма да сте се охарчили, а знаем, че продуктите за растеж на косата са много скъпи. Този домашен лосион ще ускори растежа на косата, ще регулира и спре косопада, ще укрепи корените и ще сгъсти вашата коса. След няколко месеца ще имате истинска конска гъста грива. Билковият лосион за растеж на косата може да се ползва и от дами, които имат обилен косопад след раждане. Серума за растеж на косата комбинира билки и етерични масла, които са полезни за заздравяване на скалпа и стимулиране растежа на силна коса. Ако нямате време да си приготвите домашен лосион, можете да изберете един от двата продукта - билково конско чудо за растеж на косата или активатора за растеж на косата, които са богати на билки и са на достъпни цени. Можете да се свържете с нас на 0878870514 +viber i watsapp или facebook messenger


Съставки за приготвяне на домашен лосион за растеж на косата:


Една чаша дестилирана вода
2 супени лъжици сухи листа от коприва
2 супени лъжици сухи листа от хвощ – тази съставка може да я пропуснете
2 супени лъжици гел от алое вера
10 капки етерично масло от градински чай
10 капки етерично масло от розмарин
10 капки етерично масло от лавандула


Копривата е богата на желязо, витамините А,Ц и К и калий и магнезий. Тези елементи в копривата подхранват косата, придават и блясък, здравина и стимулират растежа на косата.
Хвощът е високо концентриран на силициев диоксид, който също засилва растежа на косата по естествен път.
Гелът от алое вера е друго натурално средство, което природата ни е подарила, за да лекуваме различни симптоми като косопад и засилване растежа на косата.
Етеричните масла придават обем на косата, енергия, успокояват скалпа и стимулират по-бързия растеж на косата.

Конски билков шампоан с кератин и рициново масло за по-бърз растеж на косата ,сгъстяване и спиране на косопада.


Как да приготвим домашния билков лосион за растеж на косата?

     


Сложете дестилираната вода в подходящ съд на котлона. Когато водата заври добавете изсушените листа от хвощ и коприва. Разбъркайте, свалете от котлона и оставете билковата вълшебна отвара да се охлади. След това използвайте тензух, за да прецедите течността. Изсипете я в празен спрей флакон. Добавете гела от алое вера и етеричните масла. Разклатете добре и Честито! Вие си имате ефикасен домашен лосион за растеж на косата.


Употреба на лосиона за растеж на косата


Впръсквайте лосиона за по-бърз растеж всяка вечер в корените на косата. След употреба не е необходимо да го отмивате. Можете да съхранявате спрейчето за растеж на косата в хладилник до 3 месеца.
Изпробвайте тази билкова рецепта за растеж на косата и накарайте всички да ви завиждат за красивата, здрава и дълга конска грива. Не забравяйте да ни споделите вашия опит и да оставите коментари. Ще се радваме да ни споделите други ваши рецепти, с които сте постигнали добри резултати.


Рецептата за домашния билков лосион за по-бърз растежа на косата и срещу косопад ни бе доверена от една Уелнес Мама, която има 5 деца и ни увери, че тази комбинация от билки върши чудеса. Знаете по време на бременността какво се случва с хормоните и че много често последиците са обилен, стресиращ, УЖАСЕН КОСОПАД.


Бонус: Домашна маска за бърз растеж на косата до 5 сантиметра на месец


Ще ви споделим рецепта за домашна маска, която ще усили растежа на косата ви в пъти. Съветваме ви да съчетаете билковия лосион с маската за растеж на косата, за да постигнете още по-добри резултати.
В основата на домашната маска за бърз растеж на косата стои рициновото масло. Ако искате да имате дълга коса ви съветваме да ползвате продукти с рициново масло – шампоани, маски, лосиони. Рициновото масло има много силен ефект за укрепване на косата и корените. Маските с рициново масло спират косопада, стимулират растежа на коса и засилват скоростта, с която косата расте.
Маските и масажите с рициново масло сгъстяват и предизвикват буен растеж както по отношение на косата, така и на миглите. Неговите силно регенериращи свойства подпомагат растежа на косата като подобряват кръвообращението в скалпа и микроциркулацията на кръвта. Това подобрява притока на хранителни вещества до корените и космените фоликули, което дава за резултат по-бърз растеж на косата и спиране на косопада.


Рецепта за бърз растеж на косата с рициново масло


Косата ви може да порасте с 3-4 см за един месец, ако спазвате тази рецепта. Смесваме 2-3 с.л. рициново масло с 2-3 супени лъжици базово масло. Рициновото масло е лепкаво и гъсто, затова е необходимо да го комбинирате с по-течно масло като бадемово, зехтин, макадамия, арганово.


Направете масаж на скалпа със сместа от масла. Нанесете останалото масло по цялата дължина на косата. Желателното е да  оставите маслата да подействат поне 2 часа, а още по-добре цяла нощ. Увийте главата с шапка за баня. Ако косата ви е по-дълга или обемна, можете да увеличите количеството на маслата, спазвайки пропорцията 50:50. Правете тази домашна маска за много бърз растеж на косата преди всяко миене на косата с шампоан. Терапията за растеж на косата трае  около месец и половина. След това правете поддържащи процедури – 1-2 пъти в месеца.
Комбинацията на билковия лосион за растеж на косата и маската стимулираща растежа на косата ще дадат неочаквани резултати за един месец. Можете да съчетаете тези продукти с
КОНСКА ТЕРАПИЯ - БИЛКОВ ЧУДО ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА, което също съдържа голям букет от билки, силно стимулиращи растежа на косата.

Козметика за ускоряване растежа на косата и сгъстяване

ПОРЪЧАЙ НА 0878870514



 

Шампоан и маска с рициново масло, авокадо, джинджифил и репей за ускорен много бърз растеж на косата

 

 

Ампули с тривитаминол за много бърз растеж н косата 

 

 

Маска за растеж на косата с тривитаминол и конски витамин биотин

 


Активатор за растеж на косата-шампоан за ускорен растеж, маска активатор и спрей с чемерика


 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Рецепти за дълга и гъста коса. Домашни маски, лосиони, шампоани

Домашни маски за бърз растеж на косата и срещу косопад. Бърз растеж с 10 см за е

Домашен билков лосион за бърз растеж на косата и маска, стимулираща растежа

Домашен билков лосион за бърз растеж на косата и маска тривитаминол, стимулираща

Домашен билков лосион за бърз растеж на косата и маска тривитаминол, стимулираща растежа +конски шампоан с рициново масло за сгъстяване на косата и спиране на косопада Домашен билков лосион за бърз растеж на косата и маска тривитаминол, стимулираща растежа +конски шампоан с рициново масло за сгъстяване на косата и спиране на косопада 2022-06-12T09:44:28+00:00 Домашен билков лосион за бърз растеж на косата и маска, стимулираща растежа

<div style="text-align: justify;"> <table style="height: 377px; width: 304px;" border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" align="left"> <tbody> <tr> <td style="width: 296px;"> <p><span style="font-size: 10pt;"><strong><span style="text-decoration: underline; color: #0000ff;"><a title="КОНСКИ ШАМПАОН ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ КОНСКА ТЕРАПИЯ БИЛКОВО ЧУДО ЗА УСКОРЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА" href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1">КОНСКА ТЕРАПИЯ БИЛКОВО ЧУДО ЗА УСКОРЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА</a></span><br /> <em><a href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1">Купи</a></em><br /> За поръчки: 0878/870-514</strong></span></p> </td> </tr> <tr> <td style="width: 296px;"> <p><a title="КОНСКИ ШАМПАОН ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ КОНСКА ТЕРАПИЯ БИЛКОВО ЧУДО ЗА УСКОРЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА" href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1"><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/konska-terapiya-za-rastex-na-kosata.jpg" alt="" /></a></p> </td> </tr> </tbody> </table> <h1><span style="color: #006400;"><span style="font-size: 18px;"><strong>Домашен билков лосион за бърз растеж на косата</strong></span></span></h1> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Знаете ли, че можете да си направите сами лосион за растеж на косата, с който ще постигнете реални резултати и няма да сте се охарчили, а знаем, че продуктите за растеж на косата са много скъпи. Този домашен лосион ще ускори растежа на косата, ще регулира и спре косопада, ще укрепи корените и ще сгъсти вашата коса. След няколко месеца ще имате истинска конска гъста грива. Билковият лосион за растеж на косата може да се ползва и от дами, които имат обилен косопад след раждане. Серума за растеж на косата комбинира билки и етерични масла, които са полезни за заздравяване на скалпа и стимулиране растежа на силна коса. Ако нямате време да си приготвите домашен лосион, можете да изберете един от двата продукта - <span style="font-size: 14pt;"><strong><a href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1" title="билково конско чудо за растеж на косата с чемерика и сгъстяване">билково конско чудо за растеж на косата</a></strong></span> или <span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://foryoubg.com/product/aktivator-za-rastej-na-kosata-shampoan-za-uskoren-rastej-maska-aktivator-i-sprey-s-chemerika" title="Активатор за растеж на косата-шампоан за ускорен растеж, маска активатор и спрей с чемерика">активатора за растеж на косата</a></strong></span>, които са богати на билки и са на достъпни цени. Можете да се свържете с нас на <strong>0878870514</strong> +viber i watsapp или <strong><a href="https://www.facebook.com/bilkovochudokonskishampoan" title="конски шампоан за растеж на косата">facebook messenger</a></strong></span></span></p> <p><br /> <span style="color: #006400;"><span style="font-size: 18px;"><strong>Съставки за приготвяне на домашен лосион за растеж на косата:</strong></span></span></p> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Една чаша дестилирана вода<br /> 2 супени лъжици сухи листа от коприва<br /> 2 супени лъжици сухи листа от хвощ &ndash; тази съставка може да я пропуснете<br /> 2 супени лъжици гел от алое вера<br /> 10 капки етерично масло от градински чай<br /> 10 капки етерично масло от розмарин<br /> 10 капки етерично масло от лавандула</span></span></p> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Копривата е богата на желязо, витамините А,Ц и К и калий и магнезий. Тези елементи в копривата подхранват косата, придават и блясък, здравина и стимулират растежа на косата.<br /> Хвощът е високо концентриран на силициев диоксид, който също засилва растежа на косата по естествен път.<br /> Гелът от алое вера е друго натурално средство, което природата ни е подарила, за да лекуваме различни симптоми като косопад и засилване растежа на косата.<br /> Етеричните масла придават обем на косата, енергия, успокояват скалпа и стимулират по-бързия растеж на косата.</span></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><a href="https://cutt.ly/lYVsDhj" title="Конски билков шампоан с кератин и рициново масло за по-бърз растеж на косата ,сгъстяване и спиране на косопада. ">Конски билков шампоан с кератин и рициново масло за по-бърз растеж на косата ,сгъстяване и спиране на косопада.</a></strong></span></p> <h3><a href="https://cutt.ly/lYVsDhj" title="Конски шампоан с кератин и рициново масло за по-бърз растеж на косата ,сгъстяване и спиране на косопада"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/konski-shampoan-shudoto-na-keratina-ricinovo-maslo-8.jpg" /></a><br /> <span style="font-size: 18px;"><span style="color: #006400;"><strong>Как да приготвим домашния билков лосион за растеж на косата? </strong></span></span></h3> <table style="height: 270px; width: 411px;" border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" align="right"> <tbody> <tr> <td> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></p> </td> <td> <p><a href="https://foryoubg.com/article/domashen-bilkov-losion-za-brz-rastezh-na-kosata-i-maska-stimulirashcha-rastezha-1" title="Домашен билков лосион за бърз растеж на косата и маска, стимулираща растежа"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/domasen-bilkov-losion-za-rasteg-na-kosata-maska-ricinovo-masloa.jpg" /></a></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Сложете дестилираната вода в подходящ съд на котлона. Когато водата заври добавете изсушените листа от хвощ и коприва. Разбъркайте, свалете от котлона и оставете билковата вълшебна отвара да се охлади. След това използвайте тензух, за да прецедите течността. Изсипете я в празен спрей флакон. Добавете гела от алое вера и етеричните масла. Разклатете добре и Честито! Вие си имате ефикасен домашен лосион за растеж на косата.</span></span></p> <p><br /> <span style="color: #006400;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-size: 18px;"><strong>Употреба на лосиона за растеж на косата</strong></span></span></span></p> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Впръсквайте лосиона за по-бърз растеж всяка вечер в корените на косата. След употреба не е необходимо да го отмивате. Можете да съхранявате спрейчето за растеж на косата в хладилник до 3 месеца.<br /> Изпробвайте тази билкова рецепта за растеж на косата и накарайте всички да ви завиждат за красивата, здрава и дълга конска грива. Не забравяйте да ни споделите вашия опит и да оставите коментари. Ще се радваме да ни споделите други ваши рецепти, с които сте постигнали добри резултати.</span></span></p> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Рецептата за домашния билков лосион за по-бърз растежа на косата и срещу косопад ни бе доверена от една Уелнес Мама, която има 5 деца и ни увери, че тази комбинация от билки върши чудеса. Знаете по време на бременността какво се случва с хормоните и че много често последиците са обилен, стресиращ, УЖАСЕН КОСОПАД.</span></span></p> <h5><br /> <span style="color: #006400;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-size: 18px;"><strong>Бонус: Домашна маска за бърз растеж на косата до 5 сантиметра на месец</strong></span></span></span></h5> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Ще ви споделим рецепта за домашна маска, която ще усили растежа на косата ви в пъти. Съветваме ви да съчетаете билковия лосион с маската за растеж на косата, за да постигнете още по-добри резултати.<br /> В основата на домашната маска за бърз растеж на косата стои рициновото масло. Ако искате да имате дълга коса ви съветваме да ползвате продукти с рициново масло &ndash; шампоани, маски, лосиони. Рициновото масло има много силен ефект за укрепване на косата и корените. Маските с рициново масло спират косопада, стимулират растежа на коса и засилват скоростта, с която косата расте.<br /> Маските и масажите с рициново масло сгъстяват и предизвикват буен растеж както по отношение на косата, така и на миглите. Неговите силно регенериращи свойства подпомагат растежа на косата като подобряват кръвообращението в скалпа и микроциркулацията на кръвта. Това подобрява притока на хранителни вещества до корените и космените фоликули, което дава за резултат по-бърз растеж на косата и спиране на косопада.</span></span></p> <p><br /> <span style="font-size: 18px;"><span style="color: #006400;"><strong>Рецепта за бърз растеж на косата с рициново масло</strong></span></span></p> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Косата ви може да порасте с 3-4 см за един месец, ако спазвате тази рецепта. Смесваме 2-3 с.л. рициново масло с 2-3 супени лъжици базово масло. Рициновото масло е лепкаво и гъсто, затова е необходимо да го комбинирате с по-течно масло като бадемово, зехтин, макадамия, арганово.</span></span></p> <p><br /> <span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">Направете масаж на скалпа със сместа от масла. Нанесете останалото масло по цялата дължина на косата. Желателното е да&nbsp; оставите маслата да подействат поне 2 часа, а още по-добре цяла нощ. Увийте главата с шапка за баня. Ако косата ви е по-дълга или обемна, можете да увеличите количеството на маслата, спазвайки пропорцията 50:50. Правете тази домашна маска за много бърз растеж на косата преди всяко миене на косата с шампоан. Терапията за растеж на косата трае&nbsp; около месец и половина. След това правете поддържащи процедури &ndash; 1-2 пъти в месеца.<br /> Комбинацията на билковия лосион за растеж на косата и маската стимулираща растежа на косата ще дадат неочаквани резултати за един месец. Можете да съчетаете тези продукти с </span></span><span style="text-decoration: underline; font-size: 16px; color: #0000ff;"><em><strong><a title="КОНСКИ ШАМПОАН ЗА МНОГО БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА ДОМАШНА МАСКА ЗА РАСТЕЖ С 10 СМ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ КОНСКА ТЕРАПИЯ - БИЛКОВ ЧУДО ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА" href="http://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-konsko-chudo-1">КОНСКА ТЕРАПИЯ - БИЛКОВ ЧУДО ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА</a></strong></em></span><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 14px;">, което също съдържа голям букет от билки, силно стимулиращи растежа на косата.</span></span></p> <p><span style="font-size: 18pt;"><strong><a href="https://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-obichay-kosata-si" title="Козметика за ускоряване растежа на косата и сгъстяване ">Козметика за ускоряване растежа на косата и сгъстяване </a></strong></span></p> <p>ПОРЪЧАЙ НА 0878870514</p> <p><br /><a href="https://foryoubg.com/product/komplekt-za-rastezh-na-kosata-obichay-kosata-si" title="Козметика за ускоряване растежа на косата и сгъстяване "><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/obichaj-kosata-si-komplekt-za-rasteg-na-kosata.jpg" /></a><br /> &nbsp;</p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><a title="Шампоан и маска с рициново масло, авокадо, джинджифил и репей за ускорен много бърз растеж на косата" href="http://foryoubg.com/product/shampoan-za-barz-rastej-i-maska-s-djindjifil-ricinovo-maslo-i-avokado">Шампоан и маска с рициново масло, авокадо, джинджифил и репей за ускорен много бърз растеж на косата</a></strong></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="http://foryoubg.com/product/shampoan-za-barz-rastej-i-maska-s-djindjifil-ricinovo-maslo-i-avokado" title="Шампоан и маска с рициново масло, авокадо, джинджифил и репей за ускорен много бърз растеж на косата"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/shamoan-maska-uskoren-rasteg-avokado-dgindjifil-ricinovo-maslo-konski-vitamin-ampulite.jpg" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><a title="Ампули с Тривитаминол за много бърз растеж на косата" href="http://foryoubg.com/product/ampuli-s-trivitaminol-za-mnogo-barz-rastej-na-kosata">Ампули с тривитаминол за много бърз растеж н косата&nbsp;</a></strong></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><a title="Ампули с Тривитаминол за много бърз растеж на косата" href="http://foryoubg.com/product/ampuli-s-trivitaminol-za-mnogo-barz-rastej-na-kosata"><img src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/ampuli-za-birz-rasteg-na-kosata-trivitaminol.jpg" alt="" width="587" height="598" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <h1 class="_h2 js-product-title"><a href="https://foryoubg.com/product/maska-za-rastej-na-kosata-s-trivitaminol-i-konski-vitamin-biotin" title="Маска за растеж на косата с тривитаминол и конски витамин биотин">Маска за растеж на косата с тривитаминол и конски витамин биотин</a></h1> <p>&nbsp;</p> <a href="https://foryoubg.com/product/maska-za-rastej-na-kosata-s-trivitaminol-i-konski-vitamin-biotin" title="Маска за растеж на косата с тривитаминол и конски витамин биотин"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/maska-za-rasteg-na-kosata-trivitaminol-i-gystota.jpg" /></a><br /> <p></p> <h1 class="_h2 js-product-title"><a href="https://foryoubg.com/product/aktivator-za-rastej-na-kosata-shampoan-za-uskoren-rastej-maska-aktivator-i-sprey-s-chemerika" title="Активатор за растеж на косата-шампоан за ускорен растеж, маска активатор и спрей с чемерика">Активатор за растеж на косата-шампоан за ускорен растеж, маска активатор и спрей с чемерика</a></h1> <p><br /> &nbsp;<a href="https://foryoubg.com/product/aktivator-za-rastej-na-kosata-shampoan-za-uskoren-rastej-maska-aktivator-i-sprey-s-chemerika" title="Активатор за растеж на косата-шампоан за ускорен растеж, маска активатор и спрей с чемерика"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/6089/files/image/aktivator-za-byrz-rasteg-na-kosata-s-shampoan-maska-losion-s-shemerika-3.jpg" /></a></p> </div>

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти